PROGRAM CURSURI 2022

7 – 8 mai
curs in sala, Cluj-Napoca

28 – 29 mai
curs in sala, Bucuresti

19 – 20 noiembrie
curs in sala, Bucuresti

element

Urmatoarele date de curs
vor fi afisate curand!

BACH CENTRE EDUCATION PROGRAMME

Ce invat la Nivelul 2?

Nivelul 2 este un curs pentru avansati, in care aprofundezi cunostintele predate la Nivel 1. De la Teorie la Practica. Nivelul 2 este un curs interactiv, in care se folosesc metode de lucru moderne, creative pentru asimilarea rapida a informatiilor. Afli despre:

  • Notiunea de remediu de tipologie si remediu de stare
  • Comparatii si diferentieri subtile intre remedii
  • Studii de caz, lucru pe echipe si aplicatii
  • Principiile Dr Bach pentru viata de zi cu zi
  • Exercitii diverse pentru acumularea de incredere in folosirea remediilor florale

Ce fel de certificat primesc?

Cursul de Nivel 2 face parte din Bach Centre Education Programme. Prin intermediul Bach Centre a fost posibila organizarea Nivelului 2, la aceleasi standarde, in peste 40 de tari din lume printre care si Romania. Cursul se finalizeaza cu un certificat in limba engleza (Certificate of Attendance) eliberat de Bach Centre din Marea Britanie, avand sigla Bach Centre, numele si numarul trainerului acreditat.

Cine este Trainerul?

Trainer Claudia Cabat. Experienta de peste 20 de ani in domeniul terapiei florale Bach si singurul formator de Bach Practicieni BFRP din Romania. A lucrat cu mai mult de 150 de grupe de cursanti de Nivel 1, 2 si 3 in diferite orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Craiova, Iasi, Ploiesti, dar si in mediul online.

Autoarea cartii “Remedii florale. O medicina a sufletului” si creatoarea de workshopuri unicat despre florile Bach. Incepand cu anul 2001 a urmat in Anglia, programul de formare ca Practician Bach si a devenit primul roman Bach Foundation Registered Practitioner (BFRP) inregistrat la Dr Edward Bach Foundation. A parcurs stagii de pregatire ca trainer si practician la Bach Center – Oxfordshire, Londra, Kent si Hamburg.

Urmandu-si pasiunea pentru remediile florale Bach, in februarie 2007 a devenit Bach Trainer acreditat pentru Nivelul 1, in iulie 2009 Bach Trainer Nivel 2 si in octombrie 2012 Bach Trainer Nivel 3; un an mai tarziu in 2013 Marker pentru Nivel 3.
Psiholog si formator CNFPA.

In Galeria foto poti gasi imagini de la cursurile din anul 2007 pana in prezent.

Ce materiale primesc?

Fiecare cursant primeste caietul de curs si gratuit o sticluta de tratament, pentru a putea experimenta personal actiunea remediilor.
La sfarsitul cursului vei putea selectiona pana la 7 remedii, care vor fi adaugate intr-o sticluta de tratament pentru restabilirea echilibrului emotional.

Cine poate participa?

Te poti inscrie la Nivelul 2 daca ai parcurs Nivelul 1 in terapia Bach si doresti sa acumulezi experienta si incredere in folosirea sistemului de terapie florala.

Vreau sa devin Practician Bach

Daca vrei sa inveti cum se lucreaza in mod profesional cu remediile florale Bach si sa iti dezvolti calitati de terapeut, atunci cursul de Nivel 2 este a doua etapa din formarea in terapia Bach. In total sunt 3 nivele: Curs introductiv, Curs avansati – De la Teorie la Practica, Curs formare de practicieni Bach – BFRP.

Care este programul?

Cursul de Nivel 2 este se tine in sala, intr-o ambianta placuta si o locatie accesibila. Poti alege cursul care se potriveste in programul tau, urmarind datele din programul de training, care se afiseaza pe site, progresiv. Nivelul 2 este un curs intensiv si dureaza 2 zile: sambata si duminica, de la ora 9.30 -17.00

Cum ma inscriu?

Inscrierea se face online completand formularul de pe site https://www.remediiflorale.ro/inscriere-curs. Ai la dispozitie mai multe variante de formular pentru inscriere: persoana fizica, persoana juridica, PFA, CMI, CI, CIP, CMMF, etc. Dupa inscriere primesti prezentarea cursului, cu detalii despre organizare si program, precum si informatii despre pret si modalitatea de plata.

In situatia in care dupa ce plata a fost efectuata si din diferite motive nu mai poti participa, taxa de curs nu se ramburseaza, dar se transfera catre un alt curs de Nivelul 2 din programul organizat de Trainer Claudia Cabat. Pentru a lucra optim, trainerul Claudia Cabat isi rezerva dreptul de a selectiona cursantii astfel incat sa poata forma grupe de lucru.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile si este finalizata numai dupa confirmarea platii clientului si a rezervarii locului la curs.

La cursul de Nivel 2 se lucreaza cu un grup mai mare de lucru, pentru ca fiecare participant sa poata beneficia de dinamica de grup si sa invete din interactiunea cu ceilalti participanti.

Te invit cu bucurie in acesta calatorie minunata in lumea plantelor! 

Share

IMPRESII CURSANTI

Elena Maria, Bucuresti: Cursul are o buna metoda de predare, astfel incat remediile se pot invata foarte uor. Sistemul interactiv de predare este dinamic si ajuta la fixarea cunostintelor dobandite. Trainerul este bine pregatit si are multa rabdare pentru a oferi explicatiile cerute.

Tania Bercuci,Timisoara: Un ambient placut, bine dotat, materiale utile si simple, usor de inteles. O prezentare cu un inalt nivel de profesionalism. Am ramas placut impresionata de acest curs, am acumulat informatii noi si utile. Doresc sa devin practician in terapia florala. Florile Bach mi-au schimbta si imbunatatit viata. M-au ajutat sa vad viata in mod diferit si sa rezolv in acelasi timp, pe langa problemele emotionale si asumarea unui stil de viata sanatos.

Amalia, Cluj:  Seminarele sunt excelent organizate si prezentate. Se invata foarte mult si in timpul seminarului si dupa, aprofundand cunostintele dobandite. Mi-au placut in special exercitiile interactive si sectiunea asemanari – diferentieri.

Share