PROGRAM CURS NIVEL 1

2024

18 – 19 mai 2024
curs online

promotie 10 aprilie – 10 mai: 450 lei

9 – 10 martie 2024
curs online

3 – 4 februarie 2024
curs online

curs remedii florale bach design

Urmatoarele date de curs
vor fi afisate curand!

CURS NIVEL 1 – REMEDII BACH

Ce invat la curs Nivel 1?

Curs Nivel 1 remedii Bach este un curs introductiv si cuprinde toate cunostintele de baza despre cele 38 remedii florale. Terapia Bach – un sistem terapeutic pentru starea de bine, echilibrare si vindecare emotionala. Tematica:

 • viata si filozofia Dr Edward Bach (film si prezentare)
 • informatii despre fiecare dintre cele 38 remedii florale Bach
 • exercitii specifice curs Nivel 1, pentru asimilarea rapida a cunostintelor
 • rolul remediilor florale in echilibrarea emotiilor si gandurilor negative
 • cum folosim Rescue Remedy, Rescue Cream
 • mod de preparare: metoda soarelui si metoda fierberii
 • mod de actiune remedii florale Bach, principiul foitelor de ceapa
 • legatura dintre ganduri, emotii si comportament
 • administrarea remediilor florale pentru autovindecare
 • aplicatii practice curs Nivel 1: folosirea remediilor Bach pentru copii si adolescenti
 • aplicatii practice curs Nivel 1: folosirea remediilor Bach pentru plante si animale
Ce fel de certificat primesc dupa curs Nivel 1?

Curs Nivel 1 Remedii florale Bach face parte din Bach Centre Education Programme. Prin intermediul Bach Centre a fost posibila organizarea primului nivel, la aceleasi standarde, in peste 40 de tari, inclusiv Romania. Cursul se finalizeaza cu certificat in limba engleza (Certificate of Attendance), avand sigla Bach Centre, numele si numarul trainerului acreditat. Certificatul eliberat de Bach Centre din Marea Britanie va fi trimis prin email in format pdf. Prezenta la curs este obligatorie pe intreaga durata a cursului, pentru a se putea elibera certificatul de participare de la Bach Centre.

Cine este Trainerul?

Trainer Claudia Cabat. Peste 20 ani experienta in domeniul terapiei florale Bach si singurul formator de Bach Practicieni BFRP din Romania. A lucrat cu mai mult de 150 de grupe de cursanti Nivel 1, 2 si 3 in diferite orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Craiova, Iasi, Ploiesti, dar si in mediul online.

Autoarea cartii “Remedii florale. O medicina a sufletului” si creatoare de workshopuri unicat despre florile Bach. Incepand cu anul 2001 a urmat in Anglia, programul de formare ca Practician Bach si a devenit primul roman Bach Foundation Registered Practitioner (BFRP) inregistrat la Dr Edward Bach Foundation. A parcurs stagii de pregatire ca trainer si practician la Bach Center – Oxfordshire, Londra, Kent si Hamburg. Experienta terapeutica indelungata ca practician Bach incepand cu anul 2003, in cadrul clinicilor Aquamarine, Phoenix si Clinica Eliade.

Urmandu-si pasiunea pentru remediile florale Bach, in februarie 2007 a devenit Bach Trainer acreditat pentru curs Nivelul 1, in iulie 2009 Bach Trainer curs Nivel 2 si in octombrie 2012 Bach Trainer curs Nivel 3; un an mai tarziu in 2013 Marker pentru curs Nivel 3.
Psiholog si formator CNFPA.

In Galeria foto poti gasi imagini de la cursurile din anul 2007 pana in prezent.

Ce facilitati primesc? Care este pretul cursului?

Fiecare cursant primeste in format electronic:

 • caiet de curs de la Bach Centre cu informatii despre cele 38 de remedii si exercitii
 • inregistrarea filmului despre viata si descoperirile Dr Bach (subtitrat in limba romana)
 • materiale de studiu din scrierile Dr Bach, oferite de Bach Centre, traduse in limba romana
 • certificat in limba engleza eliberat de Bach Centre din Marea Britanie
 • bonus: cursantii care au terminat Nivel 1 cu Trainer Claudia Cabat pot primi acces la Bach Community Romania. Grupul de suport Bach Community Romania este o platforma de colaborare intre cursanti si de discutii pe tema remediilor florale Bach.

Pret standard: 550 lei.

Pret promotional: 450 lei. Urmareste perioadele promotionale pe site si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/remediiflorale/ sau trimite mesaj din pagina de contact pentru detalii despre promotii.

Cine poate participa la curs Nivel 1? 

Cursul de Nivel 1 online este deschis publicului larg, indiferent de pregatirea profesionala. Inscrie-te daca vrei sa inveti cum sa aplici terapia Bach in viata de zi cu zi, pentru propria persoana. Dar si in familie, pentru cei apropiati, atunci cand se confrunta cu stari emotionale negative. Spre exemplu, trec printr-o perioada dificila, o mare suferinta sau schimbari majore care necesita adaptare, restabilirea increderii in sine si a echilibrului interior. Curs Nivel 1 remedii florale Bach este interactiv, folosindu-se metode de lucru creative pentru asimilarea rapida a informatiilor.

Vreau sa devin Practician Bach!

Daca vrei sa inveti cum se lucreaza in mod profesional cu remediile florale Bach si sa iti dezvolti calitati de terapeut, atunci cursul de Nivel 1 este prima etapa din formarea in terapia Bach. In total sunt 3 nivele: Curs introductiv, De la Teorie la Practica – Curs avansati, Curs formare practicieni Bach – BFRP (Bach Foundation Registered Practitioner).

Care este programul?

Curs Nivel 1 se desfasoara online, pe platforma Zoom. Poti alege perioada care ti se potriveste. Urmareste datele din programul de training si promotiile, care se afiseaza progresiv pe site. Cursul Nivel 1 este intensiv si dureaza 2 zile: sambata si duminica de la ora 9.30 la ora 17.00.

Cum ma inscriu?

Inscrierea se face online completand formularul https://www.remediiflorale.ro/inscriere-curs. Pentru inscriere ai la dispozitie mai multe variante de formular: persoana fizica, persoana juridica, PFA, CMI, CI, CIP, CMMF, etc. Dupa inscriere primesti prin email prezentarea cursului de Nivel 1 si proforma, cu datele contului unde se poate plati.

In situatia in care dupa ce ai platit nu mai poti participa, taxa de curs nu se ramburseaza. Inscrierea ramane valabila si vei putea participa ulterior la un alt curs Nivel 1 din programul organizat de Trainer Claudia Cabat. Pentru a lucra optim, trainerul Claudia Cabat isi rezerva dreptul de a selectiona cursantii astfel incat sa poata forma grupe de lucru.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile. Inscrierea este finalizata si locul rezervat dupa confirmarea platii. La curs Nivel 1 se lucreaza cu grupuri mici de cursanti, pentru ca fiecare participant sa poata beneficia de maxim de atentie si spatiu de exprimare.

Te invit cu bucurie in acesta calatorie minunata in lumea plantelor! 

Share

IMPRESII CURSANTI

Keuser Cosma, Constanta

Materiale de curs foarte bine structurate, pe intelesul tuturor. Trainer foarte talentat, antrenant, stimuleaza interactiunea, sudeaza grupul, creeaza atmosfera placuta, relaxanta si socializare armonioasa indiferent de provenienta si profesia participantilor. Remediile mi-au fost si imi sunt de ajutor atat mie cat si familiei si cunoscutilor mei. Consider ca sunt extrem de utile pentru toata lumea.

Traian Claudiu – Craiova

Trainerul este in primul rand un deschizator de drum pentru romanii ce vor sa practice acest tratament. Dovedeste calitati umane si didactice deosebite. Sala de curs face posibil contactul vizual permanent cu ceilalti. O prezentare foarte reusita, accesibila tuturor.

Sonia­ Stanciu, Ploiesti

Pornind de la ambianta creata pana la cunostintele dobandite, intr-un mod foarte accesibil, cursul este la un nivel occidental si iti da o senzatie de confort. Trainerul – o gazda minunata, un om cu daruire si rabdare iesita din comun.

Renata Dibos, Bucuresti

Mi-a placut structura cursului, alternarea aspectelor teoretice cu cele practice si consider ca informatiile primite au fost chiar peste asteptari. Au fost utile exemplele concrete si lucrul practic, schimbul de informatii intre cursanti. Dupa acest curs sunt si mai entuziasmata fata de lumea minunata a acestor remedii.

Share