PROGRAM CURSURI 2022

22 – 23 ianuarie
curs online

12 – 13 martie
curs online

9 – 10 aprilie
curs online

2 – 3 iulie
curs online

24 – 25 septembrie
curs online

5 – 6 noiembrie
curs online

element

Urmatoarele date de curs
vor fi afisate curand!

BACH CENTRE EDUCATION PROGRAMME

Ce invat la Nivelul 1?

Primul nivel este un curs introductiv si cuprinde toate cunostintele de baza despre terapia florala Bach. O terapie pentru starea de bine, echilibrare si vindecare emotionala. Tematica:

 • viata si filozofia Dr Edward Bach (film si prezentare)
 • informatii despre fiecare dintre cele 38 de remedii florale Bach
 • exemple si exercitii pentru asimilarea rapida a cunostintelor
 • rolul remediilor florale in echilibrarea emotiilor si a gandurilor negative
 • cum si cand folosim Rescue Remedy si Rescue Cream
 • mod de preparare: metoda soarelui si metoda fierberii
 • mod de actiune, principiul foitelor de ceapa
 • folosirea remediilor florale Bach pentru copii si adolescenti
 • folosirea remediilor florale Bach pentru plante si animale
 • legatura dintre ganduri, emotii si comportament
 • administrarea remediilor florale pentru autovindecare

Ce fel de certificat primesc?

Cursul de Nivel 1 face parte din Bach Centre Education Programme. Prin intermediul Bach Centre a fost posibila organizarea primului nivel, la aceleasi standarde, in peste 40 de tari din lume printre care si Romania. Cursul se finalizeaza cu un certificat in limba engleza (Certificate of Attendance) eliberat de Bach Centre din Marea Britanie, avand sigla Bach Centre, numele si numarul trainerului acreditat.

Cine este Trainerul?

Trainer Claudia Cabat. Experienta de peste 20 de ani in domeniul terapiei florale Bach si singurul formator de Bach Practicieni BFRP din Romania. A lucrat cu mai mult de 150 de grupe de cursanti de Nivel 1, 2 si 3 in diferite orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Craiova, Iasi, Ploiesti, dar si in mediul online.

Autoarea cartii “Remedii florale. O medicina a sufletului” si creatoarea de workshopuri unicat despre florile Bach. Incepand cu anul 2001 a urmat in Anglia, programul de formare ca Practician Bach si a devenit primul roman Bach Foundation Registered Practitioner (BFRP) inregistrat la Dr Edward Bach Foundation. A parcurs stagii de pregatire ca trainer si practician la Bach Center – Oxfordshire, Londra, Kent si Hamburg.

Urmandu-si pasiunea pentru remediile florale Bach, in februarie 2007 a devenit Bach Trainer acreditat pentru Nivelul 1, in iulie 2009 Bach Trainer Nivel 2 si in octombrie 2012 Bach Trainer Nivel 3; un an mai tarziu in 2013 Marker pentru Nivel 3.
Psiholog si formator CNFPA.

In Galeria foto poti gasi imagini de la cursurile din anul 2007 pana in prezent.

Ce materiale primesc?

Fiecare cursant primeste caietul de curs si gratuit o sticluta de tratament, pentru a putea experimenta personal actiunea remediilor.
La sfarsitul cursului vei putea selectiona pana la 7 remedii, care vor fi adaugate intr-o sticluta de tratament pentru restabilirea echilibrului emotional. Sticla de tratament este trimisa gratuit prin curier rapid Sameday – direct la domiciliu (in Romania).

Cine poate participa?

Nivelul 1 este deschis publicului larg, indiferent de pregatirea profesionala. Inscrie-te daca vrei sa inveti cum sa aplici terapia Bach in viata de zi cu zi, pentru propria persoana, in familie si pentru cei apropiati atunci cand se confrunta cu stari emotionale negative. Spre exemplu, trec printr-o perioada dificila, o mare suferinta sau schimbari majore care necesita adaptare, restabilirea increderii in sine si a echilibrului interior. Cursul este interactiv, folosindu-se metode de lucru creative pentru asimilarea rapida a informatiilor.

Vreau sa devin Practician Bach

Daca vrei sa inveti cum se lucreaza in mod profesional cu remediile florale Bach si sa iti dezvolti calitati de terapeut, atunci cursul de Nivel 1 este prima etapa din formarea in terapia Bach. In total sunt 3 nivele: Curs introductiv, Curs avansati – De la Teorie la Practica, Curs formare de practicieni Bach – BFRP.

Care este programul?

Cursul de Nivel 1 este accesibil in doua variante: online sau in sala (intr-o ambianta placuta si accesibila). Poti alege varianta care ti se potriveste, urmarind datele din programul de training, care se afiseaza pe site, progresiv. Nivelul 1 este un curs intensiv si dureaza 2 zile: sambata si duminica, de la ora 9.30 -17.00

Cum ma inscriu?

Inscrierea se face online completand formularul de pe site https://www.remediiflorale.ro/inscriere-curs. Ai la dispozitie mai multe variante de formular pentru inscriere: persoana fizica, persoana juridica, PFA, CMI, CI, CIP, CMMF, etc. Dupa inscriere primesti prezentarea cursului, cu detalii despre organizare si program, precum si informatii despre pret, modalitatea de plata si promotii.

In situatia in care dupa ce plata a fost efectuata si din diferite motive nu mai poti participa, taxa de curs nu se ramburseaza, dar se transfera catre un alt curs de Nivel 1 din programul organizat de Trainer Claudia Cabat. Pentru a lucra optim, trainerul Claudia Cabat isi rezerva dreptul de a selectiona cursantii astfel incat sa poata forma grupe de lucru.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile si este finalizata numai dupa confirmarea platii clientului si a rezervarii locului la curs.

La cursul de Nivel 1 se lucreaza cu grupuri mici de cursanti, pentru ca fiecare participant sa poata beneficia de maxim de atentie si spatiu de exprimare.

Te invit cu bucurie in acesta calatorie minunata in lumea plantelor! 

Share

IMPRESII CURSANTI

Keuser Cosma, Constanta: Materiale de curs foarte bine structurate, pe intelesul tuturor. Trainer foarte talentat, antrenant, stimuleaza interactiunea, sudeaza grupul, creeaza atmosfera placuta, relaxanta si socializare armonioasa indiferent de provenienta si profesia participantilor. Remediile mi-au fost si imi sunt de ajutor atat mie cat si familiei si cunoscutilor mei. Consider ca sunt extrem de utile pentru toata lumea.

Traian Claudiu – Craiova: Trainerul este in primul rand un deschizator de drum pentru romanii ce vor sa practice acest tratament. Dovedeste calitati umane si didactice deosebite. Sala de curs face posibil contactul vizual permanent cu ceilalti. O prezentare foarte reusita, accesibila tuturor.

Sonia­ Stanciu, Ploiesti: Pornind de la ambianta creata pana la cunostintele dobandite, intr-un mod foarte accesibil, cursul este la un nivel occidental si iti da o senzatie de confort. Trainerul – o gazda minunata, un om cu daruire si rabdare iesita din comun.

Renata Dibos, Bucuresti: Mi-a placut structura cursului, alternarea aspectelor teoretice cu cele practice si consider ca informatiile primite au fost chiar peste asteptari. Au fost utile exemplele concrete si lucrul practic, schimbul de informatii intre cursanti. Dupa acest curs sunt si mai entuziasmata fata de lumea minunata a acestor remedii.

Share