PROGRAM 2022

Mimulus si Public Speaking Workshop
27 august

Agrimony Workshop
2 aprilie

Impatiens Workshop
26 martie

Chestnut Family Workshop
19 – 20 februarie

Cerato Workshop
15 ianuarie

element

Urmatoarele workshopuri
vor fi afisate curand!

DESPRE WORKSHOPURI

 

Sunt daruri extraordinare si uneori nestiute, pe care natura ni le pune la dispozitie! Lucrez de multa vreme la aceste workshopuri, izvorate din iubire pentru plante si preocupare pentru cunoasterea de sine. Le-am grupat in cateva categorii: Honouring the Trees, Plants on Earth, Self Discovery.

Fiecare Workshop este unicat! Contine elemente pe care le-am descoperit prin studiu individual si reflecta pasiune, creativitate si multi ani de experienta terapeutica si de cautari; poarta amprenta unui stil personal de lucru, de a fi si de a intelege.

Poti participa la aceste Workshopuri daca ai parcurs cel putin nivelul 1 din programul de formare in terapia Bach, pentru a avea cunostintele de baza despre remediile florale.

Te astept cu drag in aceasta calatorie minunata in lumea plantelor, care sper sa te bucure si sa te incante!

 

DESPRE ATELIERE

In curand!

Chestnut Workshop
Impatiens Workshop
Agrimony Workshop

IMPRESII CURSANTI

Florentina Adriana Martinas, Bucuresti: Informatie utila si interesanta despre botanica si simbolistica plantei, deoarece ma ajuta sa pot recunoaste planta. Exercitiile si cazurile prezentate la workshop ma ajuta sa imi dau seama care imi sunt punctele slabe in recunoasterea remediilor. Am inteles mai bine diferentierea intre starea de „freeze” data de frica si cea avuta in urma unui soc. Ceea ce mi-a ramas in minte a fost faptul ca pentru a putea depasi o suferinta (trauma) e nevoie sa ii putem atribui un sens. Pentru mine a fost o clarificare, o limpezire a unor lucruri pe care le stiam sau intuiam dar nu le-as fi putut pune in cuvinte.

Luisa Amarie, Bucuresti: La partea artea de botanica si simbolistica plantei am gasit informatia interesanta, am putut fixa mai usor in memorie caracteristicile plantei. Exercitiile si cazurile prezentate sunt cele mai utile in procesul practic! Discutiile cu grupul si completarile sunt surse complementare de informatie. Multumesc pentru tot. Un seminar extrem de bine structurat, cu informatii din arii diverse, care completeaza tabloul remediului si fixeaza tot ceea ce e necesar pentru a-l ,,stapani” si a-l integra.

Share