PROGRAM 2023

Aspen Workshop
8 iulie 2023

Impatiens Workshop
1 iulie 2023

Agrimony Workshop
1 aprilie 2023

Star of Bethlehem Workshop
25 februarie 2023

curs remedii florale bach design

Urmatoarele workshopuri
vor fi afisate curand!

WORKSHOP TERAPIA BACH

 

Fiecare Workshop Terapia Bach este unicat! Contine elemente pe care le-am descoperit prin studiu individual si reflecta pasiune, creativitate si multi ani de experienta terapeutica si de cautari. Poarta amprenta unui stil personal de lucru, de a fi si de a intelege.

Sunt daruri extraordinare si uneori nestiute, pe care natura ni le pune la dispozitie! Lucrez de multa vreme la aceste workshopuri, izvorate din iubire pentru plante si preocupare pentru cunoasterea de sine. Le-am grupat in cateva categorii: Honouring the Trees, Plants on Earth, Self Discovery.

Cine poate participa?

Poti participa la Workshop Terapia Bach daca ai parcurs cel putin Nivelul 1 din programul de formare in terapia Bach, pentru a avea cunostintele de baza despre remediile florale. Te astept cu drag in aceasta calatorie minunata in lumea plantelor, care sper sa te bucure si sa te incante!

 

DESPRE ATELIERE

In curand!

Chestnut Workshop
Impatiens Workshop
Agrimony Workshop

IMPRESII CURSANTI

Daniela Ionescu, Bucuresti

Multumim Claudia pentru pasiunea pe care o pui in aceste workshopuri, pentru cunostintele pe care ni le impartasesti cu atata darnicie, pentru ca ne ai facut dependenti de remediile florale Bach, care ne au deschis o noua lume, lume in care emotiile noastre sunt benefice noua si vor duce in final la descoperirea noastra ca fiinte spirituale! Astept cu nerabdare urmatoarele workshopuri!

Florentina Adriana Martinas, Bucuresti

Informatie utila si interesanta despre botanica si simbolistica plantei, deoarece ma ajuta sa pot recunoaste planta. Exercitiile si cazurile prezentate la acest Workshop Terapia Bach ma ajuta sa imi dau seama care imi sunt punctele slabe in recunoasterea remediilor. Am inteles mai bine diferentierea intre starea de „freeze” data de frica si cea avuta in urma unui soc. Ceea ce mi-a ramas in minte a fost faptul ca pentru a putea depasi o suferinta (trauma) e nevoie sa ii putem atribui un sens. Pentru mine a fost o clarificare, o limpezire a unor lucruri pe care le stiam sau intuiam dar nu le-as fi putut pune in cuvinte.

Luisa Amarie, Bucuresti

La partea de botanica si simbolistica plantei am gasit informatia interesanta, am putut fixa mai usor in memorie caracteristicile plantei. Exercitiile si cazurile prezentate sunt cele mai utile in procesul practic! Discutiile cu grupul si completarile sunt surse complementare de informatie. Multumesc pentru tot. Un seminar extrem de bine structurat, cu informatii din arii diverse, care completeaza tabloul remediului si fixeaza tot ceea ce e necesar pentru a-l ,,stapani” si a-l integra.

Diana Morar, Deva

Informatii interesante expuse cu suflet si pasiune. Exercitii practice, care ne ajuta sa evoluam. Intr-adevăr Mimulus si Public Speaking este un workshop aparte, util pentru oricine, indiferent de aria in care iti desfasori activitatea. Iar pentru cei pasionati de Remediile Bach, un regal de nuante si diferentieri subtile, ce ne ajuta sa patrundem in tainele acestei miraculoase Terapii! Multumesc pentru energia care se creeaza la fiecare Workshop!

Mioara Popa, Beclean

Am participat prima oară la workshop MIMULUS și tot ce am aflat îmi va fi foarte util, dar și parcurgerea unor cursuri în repetare mi-a adus, de fiecare dată informații noi. Voi încerca să nu pierd nici un curs, workshop. Îți mulțumesc pentru informații, profesionalism și pasiune.

Ioana Radu, Bucuresti

Mulțumesc pentru un workshop de calitate, asa cum ne-ai obișnuit! Îmi plac aceste workshop-uri, sunt foarte utile în clarificarea remediilor și sper sa reușesc sa particip la cat mai multe! Am toată admirația pentru munca pe care o depui pentru ca noi sa învățăm într-un mod plăcut și profesional!

Luminita Marinescu, Craiova

Ca intotdeauna si in acelasi timp un Workshop Terapia Bach proaspat. A fost un spatiu unde s-au intamplat multe. Personal, am reusit sa discern despre mine lucruri pe care nu le vedeam si pe la mijlocul cursului s-a asternut in mine o liniste din ce in ce mai adanca si care cuprindea tot spatiul. Ca si invatatura a fost profund si diferit, mai aproape de intelegerea exacta. Povestile fiecareia dintre noi , m-a facut sa pricep mai usor remediile, cu nuantele lor si cu diferentele dintre ele.

Share