Preparare prin metoda fierberii

Crab Apple

Malus pumila / Mar paduret

Cuvinte cheie: preocupare exagerata pentru curatenie, sentiment de impurificare, nemultumire de sine, dorinta de puritate

Indicatii Crab Apple

Crab Apple este numit si „remediul care curata”. Ne ajuta sa depasim momentele in care ne simtim murdari sau nemultumiti de felul in care aratam. Remediul preparat din flori de mar paduret este folosit si atunci cand percepem ca suntem impuri, contaminati sau afectati de dezordinea din jur. Crab Apple este util in situatiile in care ne simtim urati, ne este rusine de propria infatisare, uneori mergand pana la ura de sine. In cazul unor eruptii cutanate, cosuri, pete, boli de piele, mirosuri neplacute ale corpului aceste persoane isi fac exagerat de multe probleme. In general sunt preocupate sau deranjate de modul in care arata devenind clienti fideli ai clinicilor si saloanelor de estetica. Sunt nemultumite de proportiile corpului, ale fetei, de cum le vin hainele, de kilogramele in plus.

Crab Apple este un remediu deosebit pentru ceea ce tine de latura obsesiv-compulsiva. Poate simtim nevoia sa ne spalam pe maini iar si iar, sau sa curatam si aranjam meticulos casa, obsedati de ideea de murdarie si bacterii. Ca remediu de curatare, remediul preparat din flori de mar paduret “spala” aceste ganduri obsesive.

Crab Apple impreuna cu Rescue Remedy formeaza o combinatie numita Rescue Cream. Aceasta este folosita in afectiuni minore ale pielii, acnee juvenila, taieturi, zgarieturi, intepaturi de insecte, arsuri solare, piele uscata. Aceasta crema a fost creata de colaboratoarea Dr. Bach, Nora Weeks, cea care a scris si cartea The Medical Discoveries of Dr. Edward Bach.

„Acesta este remediul pentru purificare, pentru cei care simt ca ar fi ceva nu tocmai curat in privinta lor. Adeseori este vorba despre ceva de o importanta nesemnificativa. Alteori poate fi vorba despre o boala mai serioasa.”

Dr. Edward Bach

Share
Share