Firma Remedii Florale SRL si website-ul www.remediiflorale.ro vor utiliza datele tale personale (nume, prenume si adresa, CNP) numai pentru emiterea facturii fiscale, conform Codului Fiscal.

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Dorim sa te informam ca, incepand cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Firma Remedii Florale S.R.L. (Remedii Florale) te asigura ca va prelucra datele tale in mod onest, transparent si informat, conform schimbarilor si modificarilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 (GDPR).

CE DATE PRELUCRAM DESPRE TINE?

Datele personale inseamna orice date sau informatii care ne ajuta sa te putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tau) sau indirect (de exemplu, in functie de profilul pe care il cream pentru a-ti transmite oferte personalizate).

Politica Remedii Florale este de a colecta si prelucra doar datele care ne sunt necesare pentru furnizarea serviciilor noastre. Prelucram numai datele tale personale obligatorii:

– Obligatorii – au scopul strict de emitere a facturilor fiscale si trimitere a acestora catre tine la adresa de email specificata, precum si primire de informatii despre cursurile la care te inscrii pe site-ul www.remediiflorale.ro:

 • Nume si prenume;
 • Adresa ta de e-mail;
 • Numar de telefon;
 • Adresa de domiciliu (judet, oras, adresa completa) si/ sau CNP;

Facultative – au scopul strict de informare privind experienta ta in relatie cu cursurile oferite:

 • Profesie;

CREAREA DE PROFILE AUTOMATE IN SCOP DE MARKETING DIRECT

Remedii Florale nu utilizeaza programe de creare automata a profilurilor de client.

CAT TIMP PASTRAM DATELE TALE?

Remedii Florale prelucreaza datele tale pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate si conform politicilor noastre de retentie a datelor personale. In anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite pastrarea datelor pentru o perioada mai indelungata.

Perioada de pastrare a datelor depinde in principal de urmatoarele:

– pentru ce perioada avem nevoie de datele tale pentru a-ti oferi serviciile solicitate si a ne indeplini obligatiile fata de tine si pentru scopurile mentionate mai sus in prezenta Politica;
– obligatiile legale ne impun pastrarea datelor tale pentru o anumita perioada de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apararea drepturilor noastre in justitie).

CATRE CINE TRIMITEM DATELE TALE?

Datele tale personale vor fi transmise catre si pot fi prelucrate numai de catre firma de contabilitate care realizeaza inregistrarile fiscale ale facturilor emise de catre Remedii Florale SRL, conform cerintelor legale.

Remedii Florale SRL precizeaza ca:

 • nu transfera datele tale catre niciun serviciu sau agentie de publicitate;
 • nu utilizeaza servicii de retargeting;
 • nu utilizeaza sisteme de profiling;
 • nu transfera datele tale catre niciun alt client Remedii Florale.

Transmiterea datelor catre autoritati si institutii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, atunci cand ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare la autoritatile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date catre instantele judiciare atunci cand ne aparam in justitie, sau in fata altor autoritati publice.

Accesul auditorilor si consultantilor

Daca vom decide in viitor sa instrainam actiunile sau afacerea Remedii Florale SRL vom oferi acces sau transmite auditorilor si consultantilor potentiali(ilor) cumparatori datele clientilor nostri pentru efectuarea auditului necesar achizitiei actiunilor/ afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura ca orice potential cumparator va urmari si implementa masurile de securitate necesare pentru protectia datelor tale, iar partile vor semna in prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzactiei.

CUM ASIGURAM SECURITATEA DATELOR TALE?

Remedii Florale asigura masurile tehnice si organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea si pastrarea datelor in siguranta, inclusiv impotriva accesului neautorizat, al utilizarii neautorizate a datelor, distrugerii, pierderii sau alterarii datelor. Ne angajam sa pastram datele tale personale in siguranta si luam toate masurile de protectie rezonabile pentru a face acest lucru.

CARE SUNT DREPTURILE TALE SI CUM LE POTI EXERCITA?

Iata lista completa a drepturilor pe care le ai in conformitate cu regulamentul GDPR:

 • Dreptul la informare: poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
 • Dreptul la rectificare: poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
 • Dreptul la stergerea datelor: („dreptul de a fi uitat”) poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii: poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
 • Dreptul de opozitie: poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
 • Dreptul la portabilitatea datelor: poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
 • Dreptul de a depune plangere: poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 • Dreptul de retragere a consimtamantului: in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

INTREBARI SI SOLICITARI PRIVIND PROTECTIA DATELOR

Remedii Florale iti sta la dispozitie pentru orice nelamuriri, clarificari sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politica de Prelucrare a Datelor.

Ne poti contacta si pentru orice sugestii sau comentarii legate de aceasta Politica sau modul in care colectam si utilizam datele tale, la adresa listata in pagina de contact pe site-ul www.remediiflorale.ro.

Share